Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Фонтан казок» запрошує авторів

Рукописи приймаються на розгляд із 1 червня по 15 серпня 2019 року включно.

Фонтан казок.

«Фонтан казок» запрошує авторів

Триває літературний конкурс «Напишіть про мене книжку!» 2019

Літературний конкурс «Напишіть про мене книжку!» заснований у 2015 році видавництвом «Фонтан казок» із метою заохотити українських письменників до творення актуальних високохудожніх повістей для сучасних дітей і молодших підлітків. Про це інформує портал Читомо.

До участі в конкурсі «Напишіть про мене книжку!» запрошуються українські письменники (громадяни України) – на рівних умовах як відомі автори, так і дебютанти. Єдине обмеження: на час подачі рукопису на конкурс авторові має виповнитися 18 років. Один автор може подавати на розгляд кілька творів, які відповідають умовам конкурсу, притому як в одній номінації, так і в різних – кожен із цих творів розглядатиметься й оцінюватиметься окремо.

 Автор отримує комерційну пропозицію від видавництва «Фонтан казок» на видання його конкурсного твору.

Конкурс проходить у трьох номінаціях:

  • «Добрі казки» – твори в жанрі літературної казки;
  • «Добрі пригоди» – повісті для дітей молодшого шкільного віку;
  • «Книжка про мене» – повісті для дітей середнього шкільного віку.

Рукописи приймаються на розгляд із 1 червня по 15 серпня 2019 року включно.

Подавати їх слід в електронному вигляді у форматі doc, docx, rtf або pdf на електронну адресу [email protected] (скринька працюватиме з 1 червня). У темі листа неодмінно слід вказати номінацію: «Добрі казки», «Добрі пригоди» або «Книжка про мене». Також у листі слід підтвердити готовність сплатити організаційний внесок.

Разом із текстом в окремому файлі такого самого формату автор подає відомості про себе, обов’язково: ім’я і прізвище та контактну інформацію – телефон і електронну скриньку.

Автор отримує комерційну пропозицію від видавництва «Фонтан казок» на видання його конкурсного твору. Кількість переможців необмежена.

Деталі конкурсу за посиланням.

Telegram Channel