Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Вони назавжди залишилися на фасадах будинків та шкіл

Пам’ять Героїв вічно житиме!

Фото ілюстративне

Нововолинська міська рада

Вони назавжди залишилися на фасадах будинків та шкіл

На тринадцяти будинках Нововолинська, де мешкали юнаки, які загинули в зоні проведення бойових дій на сході України, встановлено меморіальні дошки

На кожній з них під фотографією зроблено напис із зазначенням прізвища, імені та по - батькові учасника антитерористичної операції (тепер операція об’єднаних сил). Роботи з встановлення міні – меморіалів виконали працівники Нововолинського виробничого управління комунального господарства на кошти міського бюджету. Також на сесії міської ради в серпні минулого року нововолинським захисникам України, які стали Героями, присвоєно звання «Почесний громадянин міста Нововолинська» (посмертно).

А до портретів усіх вісімнадцяти загиблих «атовців», які проживали в шахтарському місті, вдячні земляки поклоняються і кладуть букети живих квітів біля Стели Героїв на майдані Незалежності.

Окрім цього, вшанували бійців, яких не дочекалися живими вдома, і в школах та училищах (тепер центр профтехосвіти), де вони навчалися. Там в урочистій обстановці було освячено також меморіальні дошки. А до портретів усіх вісімнадцяти загиблих «атовців», які проживали в шахтарському місті, вдячні земляки поклоняються і кладуть букети живих квітів біля Стели Героїв на майдані Незалежності.

Алла ЛІСОВА

Telegram Channel