Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
До урочища «Вовчак» з’їхалися педагоги

Учителі вже готуються до нового навчального року

Володимир-Волинський районний методичний кабінет

До урочища «Вовчак» з’їхалися педагоги

Відбулося підсумкове методичне об'єднання вчителів трудового навчання, технологій та предмету «Основи здоров'я» загальноосвітніх шкіл Володимир-Волинського району

Місце його проведення було вибрано не випадково, адже національно-патріотичне виховання є одним з найголовніших напрямів виховної роботи, яке виховує в учнівської молоді національну самосвідомість, налаштованість на осмислення моральних та культурних цінностей, історії, систему вчинків, які мотивуються любов’ю, вірою, волею, усвідомленням відповідальності, формуванням готовності до захисту Вітчизни.

У його виступі присутні почули про найбільш вдалі проведені заходи, про напрямки роботи на наступний навчальний рік, про здобутки учнів та вчителів району, що брали участь у районних та обласних олімпіадах з предмету, фахових конкурсах.

Про роботу методичного об’єднання у 2018-2019 навчальному році говорив його голова - вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів села Галинівка Задерей Ростислав Михайлович. У його виступі присутні почули про найбільш вдалі проведені заходи, про напрямки роботи на наступний навчальний рік, про здобутки учнів та вчителів району, що брали участь у районних та обласних олімпіадах з предмету, фахових конкурсах.

Методист районного методичного кабінету Гнатюк Іван Миколайович ознайомив учасників заходу з результатами електронного анкетування вчителів, на основі яких буде побудована робота методичного об’єднання в наступному навчальному році. Також було схвалено структуру методичної роботи на наступний рік.
На завершення заходу для його учасників було організовано захоплюючу екскурсію по урочищу.

Джерело: Володимир-Волинський районний методичний кабінет
Telegram Channel