Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На випускників вже чекають робочі місця у лісництвах Волині

Коледж випустив кваліфікованих майстрів лісу

Шацький лісовий коледж ім. В.В.Сулька

На випускників вже чекають робочі місця у лісництвах Волині

студенти Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька завершили навчання

В актовій залі Шацького лісового коледжу ім. В. В. Сулька відбувся традиційний прощальний вечір випускних груп.

Студенти 4 курсу спеціальності «Лісове господарство» (куратори груп – Тетяна Іванівна Корнелюк, Валентина Миколаївна Городиська, Лариса Семенівна Арват та Володимир Юрійович Кононенко) подарували присутнім різноманітні цікаві номери, гарні та зворушливі пісні, а також кожна група підготувала фото та відеофільми про своє студентське життя.

Студенти 4-го курсу на прощальному вечорі урочисто передали своїм наступникам, майбутнім висококваліфікованим спеціалістам лісового господарства – «Меч Колесова». З вдячністю та шаною випускники привітали квітами викладачів, батьків та всіх тих, хто впродовж 4 років брав участь у їхньому студентському житті.

Студенти 4-го курсу на прощальному вечорі урочисто передали своїм наступникам, майбутнім висококваліфікованим спеціалістам лісового господарства – «Меч Колесова».

Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи заступника директора з виховної роботи Т. А. Натальчук та мами студента 4-го курсу Л. Ф. Вирович. Всі учасники вечора були трішки втомлені і неймовірно щасливі, адже вони отримали безліч компліментів від своїх друзів, рідних, викладачів коледжу. Переповнені емоціями випускники подарували коледжу вишиті рушники, виконані в українських національних кольорах, з іменами студентів випускних груп та кураторів. Завершальним акордом урочистого заходу був прощальний вальс студентів та викладачів.

На випускників уже чекають робочі місця у лісництвах Волині, частина мріє продовжити навчання у лісівничих вишах України.

Telegram Channel