Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ремонт бібіліотеки ціною в три мільйони гривень

Книги - джерело знань для дітей!

Відділ інформаційної роботи міської ради

Ремонт бібіліотеки ціною в три мільйони гривень

Вже за два місяці у Луцьку відбудеться заплановане відкриття оновленої Центральної міської бібліотеки для дітей

Нині її капітально ремонтують за більш як 3 мільйони гривень. Книгозбірня уже змінила свій зовнішній вигляд, на стадії завершення й внутрішні роботи. У цьому переконалися виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук, які приїхали сьогодні до бібліотеки, щоб оглянути хід ремонтних робіт, інформує Відділ інформаційної роботи міської ради.

Зараз будівельники  повністю змінюють підлогу, ремонтують стіни та встановлюють потужну вентиляцію. Усі роботи обіцяють завершити до 30 липня поточного року. Уже зараз для потреб культурної установи закуплено нові меблі та обладнання. Радник міського голови Ігор Поліщук відмітив якісно зроблений ремонт фасаду. На черзі усі оздоблювальні внутрішні роботи.

Усі роботи обіцяють завершити до 30 липня поточного року.

«Центральна бібліотека для дітей після ремонту буде відкрита в новому форматі. Це буде унікальний в Україні проект: бібліотека-студія з робочою назвою «ДІМ» - дорослим  і малим. Тут батьки з дітьми зможуть перебувати цілими днями, адже в бібліотеці встановлять інтерактивну дошку, комп’ютерний клас, влаштують перегляд фільмів, організують театральну студію, а також студію для творчих дітей», - зазначив Ігор Поліщук.

Також радник міського голови розповів, що в книгозбірні проводитимуться роботи з дітьми, які допоможуть у вихованні їх естетичного смаку та формуванні особистості: «Це буде не просто бібліотека, це буде творча студія, місце креативу, місце цікавого і змістовного проведення часу дітей та їх батьків».

 

Telegram Channel