Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські патрульні мають нового керівника

Волинськими патрульними керуватиме Андрій Крутень.

lutskrada.gov.ua

Волинські патрульні мають нового керівника

Новий керівник Управління патрульної поліції у Волинській області заступив на посаду

У зв’язку із відбуттям старшого лейтенанта поліції Олександра Вовченка для проходження служби на посаді начальника управління превентивної діяльності Івано-Франківської області, представили нового керівника Управління патрульної поліції у Волинській області, інформує Луцька міська рада.

Ним став старший лейтенант Андрій Крутень, що до цього займав посаду заступника начальника Управління патрульної поліції у Рівненській області. Андрій Крутень розпочав свою службу із звичайного патрульного поліцейського у м. Рівне. Тоді став командиром роти, а ще за якийсь час спробував себе в ролі виконуючого обов’язки заступника начальника управління. Проявив себе як справжній офіцер та людина, яка має неабиякі організаторські здібності.

Андрій Крутень розпочав свою службу із звичайного патрульного поліцейського у м. Рівне. Тоді став командиром роти, а ще за якийсь час спробував себе в ролі виконуючого обов’язки заступника начальника управління.  

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовітпобажав молодому керівникові успіхів на новій посаді. Натомість Андрій Крутень подякував за довіру та запевнив, що управління патрульної поліції у Волинській області і надалі вживатиме усіх заходів у межах чинного законодавства задля забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку.

Telegram Channel