Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині новий очільник патрульної поліції

Андрій Крутень розпочав свіою кар'єру поліцейського у Рівному.

Патрульна поліція Волинської області

На Волині новий очільник патрульної поліції

7 червня колективу управління патрульної поліції у Волинській області представили нового керівника. Ним став 27-річний старший лейтенант поліції Андрій Крутень

Дотепер правоохоронець працював заступником начальника управління – начальником відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції в Рівненській області.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Впевнений, він впорається з покладеними на нього завданнями керівника. Перед новим керівником стоїть нелегке завдання: збільшити кількість екіпажів на вулицях міста та трасах, забезпечити максимальне реагування на всі звернення та безпеку громадян, згуртувати колектив», — зазначив заступник голови Національної поліції — керівник патрульної поліції Александр Фацевич.

Щодо забезпечення громадського порядку й безпеки дорожнього руху, то наша робота буде плідною і ми щоразу будемо підвищувати наші результати

Андрій Крутень почав свій шлях поліцейського патрульним в Рівному з самого початку створення там управління патрульної поліції. Пізніше був командиром роти, а згодом — був призначений на посаду заступника начальника управління.

«Під час цієї діяльності він проявив себе, як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це та людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться не почутим, жодному з вас не буде відмовлено в допомозі. Ви дійсно в надійних руках», — наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошпицький. Новопризначений керівник подякував за довіру та розповів про визначені пріоритетні шляхи щодо розвитку управління патрульної поліції у Волинській області: «Це буде стосуватися підвищення організації діяльності управління. Щодо забезпечення громадського порядку й безпеки дорожнього руху, то наша робота буде плідною і ми щоразу будемо підвищувати наші результати».

Ольга Бузулук, прес-секретар Патрульної поліції Волині.

Telegram Channel