Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Дніпрі жінка продавала гранати у підземному переході

Зловмисниця зберігала боєприпаси у звичайній коробці

фото ГУ НП у Дніпропетровській області

У Дніпрі жінка продавала гранати у підземному переході

На місці події у зловмисниці вилучили дві гранати Ф-1 із запалами

У Новокодацькому районі м. Дніпра учора правоохоронці затримали 52-річну місцеву жительку, яка у підземному переході продавала гранати. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, зловмисниця зберігала боєприпаси у звичайній коробці.

Під час оперативних заходів поліцейські Дніпровського відділу поліції вилучили у жінки дві гранати Ф-1 із запалами та задокументували факт продажу боєприпасів.

Під час оперативних заходів поліцейські Дніпровського відділу поліції вилучили у жінки дві гранати Ф-1 із запалами та задокументували факт продажу боєприпасів. В подальшому за місцем мешкання фігурантки було проведено санкціонований обшук, під час якого правоохоронці виявили два гранатомети РПГ-26. Все вилучене направлено на експертизу.

Встановлено, що жінка вже була раніше судимою за збут наркотиків, крадіжку та незаконне зберігання зброї. Вона затримана в порядку ст. 208 КПКУ. Наразі вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу. Відповідно до ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, їй загрожує до 7 років позбавлення волі.

Telegram Channel