Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Особливі діти з Луцька висаджували овочеві культури на «міському городі»

Діти зосереджено та із захопленням працювали над своїми завданнями.

lutskrada.gov.ua

Особливі діти з Луцька висаджували овочеві культури на «міському городі»

30 сімей, які виховують дітей з особливими потребами, які протягом літа доглядатимуть висаджені рослини у Луцькому зоопарку

Особливі діти мали змогу долучитись до спільної висадки міського овочевого городу в рамках cоціально-освітнього проекту «ОгоРодина» компанії Syngenta в Україні. Вони залюбки садили помідори, перець, баклажани, кавуни, дині, капусту, огірки, селеру, картоплю, інформує Луцька міська рада.

Під час заходу на «міському городі» панувала дружня атмосфера, діти зосереджено та із захопленням працювали над своїми завданнями. Кожен і кожна були зайняті своєю роботою, яку намагалися виконувати якісно.

Програма свята насичена творчими майстер-класами, музикою, іграми та розвагами з веселими аніматорами.  

Програма свята насичена творчими майстер-класами, музикою, іграми та розвагами з веселими аніматорами. Найбільше захоплення маленькі лучани отримали, звісно, від незабутнього бульбашкового шоу.

«ОгоРодина» надає можливість дорослим і дітям пізнати радість спілкування із рослинами у форматі міського городництва. Проект навчає отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво і корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста.

Telegram Channel