Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
24 канал запустив власного «Голобородька»

Тезка відомого телегероя серіалу "Слуга народу" Василя Голобородька пильно стежить за першими кроками новообраного президента.

24 канал

24 канал запустив власного «Голобородька»

"Голобородько" – це новий авторський проект в форматі відеоблогу. Його автор і ведучий – журналіст 24 каналу Антон Голобородько.

Щотижня реальний тезка відомого телегероя серіалу "Слуга народу" Василя Голобородька пильно стежить за першими кроками новообраного президента Володимира Зеленського і показує їх в простій і доступній формі, інформує 24 канал.

Йому розповідають те, про що не кажуть публічно. Він аналізує перші призначення Банкової, людей в новій команді і реальний вплив Коломойського на неї. Віднаходить перші скандали, показує перші розчарування і перші досягнення.

- Хоч один Голобородько має бути справжнім слугою народу! – говорить автор і ведучий проекту Антон Голобородько.

А також автор пояснює глядачу, наскільки історія президента з серіалу "Слуга народу" схожа на ту новітню історію країни, що її просто зараз пише в реальному житті актор, який зіграв президента Василя Голобородька – президент Володимир Зеленський.

Раз вже так сталось, що з прізвищем мені пощастило (чи ні?), вирішив розібратись в тому, що ж робить або чого не робить новий президент, як співвідносяться його слова і дії. Розібратись і розказати, просто і доступно, щоб людям усе стало зрозуміло. Бо хоч один Голобородько має бути справжнім слугою народу! – говорить автор і ведучий проекту Антон Голобородько.

За підсумками перших трьох тижнів проект "Голобородько" увійшов в топ-5 найрейтинговіших програм каналу.

Дивіться нові випуски "Голобородька" щосуботи о 17:40 та щонеділі о 20:40 на 24 каналі.

 

Telegram Channel