Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку урочисто відкрили І Міжнародний форум журналістів

Урочисте відкриття заходу відбулося на базі Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку урочисто відкрили І Міжнародний форум журналістів

З 12 по 14 червня база практик «Гарт» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на озері Світязь, перетвориться на справжню Мекку для юних журналістів

Там відбудеться перший форум юних журналістів, який з роками виріс від фестивалю шкільної преси «Яблунева гілка» до конгресу міжнародного рівня, інформує Луцька міська рада.

Форум ‒ чудова можливість початківцям реалізувати себе у творчості та професійній сфері журналістики.  

Сьогодні ж, на базі Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького, відбулося урочисте відкриття заходу. Привітати майбутніх акул пера та мікрофону завітав виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт. У вітальному слові він зазначив, що юні журналісти з Луцька, Польщі та Білорусі стали на важкий і творчий шлях створення, редагування та висвітлення тих подій, які відбуваються в наших містах та наших країнах.

За словами організаторів, цей Форум ‒ чудова можливість початківцям реалізувати себе у творчості та професійній сфері журналістики. Адже впродовж триденної насиченої навчально-культурної програми їм запропоновано чимало пізнавальних майстер-класів, тренінгових занять, інтелектуально-культурних ігор, еко-походів та спортивних заходів.

Telegram Channel