Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Впіймали земляка Зеленського: знайомився із самотніми жінками, бив їх, зв'язував та грабував (фото)

От сволота!

Фото: Національна поліція

Впіймали земляка Зеленського: знайомився із самотніми жінками, бив їх, зв'язував та грабував (фото)

Встановлено, що протягом останніх п'яти років жертвами шахрая стали жительки Київської, Миколаївської та Херсонської областей

У Павлограді Дніпропетровської області працівники карного розшуку 11 червня затримали жителя Кривого Рогу, який через сайт знайомств знаходив жінок, а потім ошукував їх та грабував.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області, останню свою жертву – 42-річну жительку Павлоградського району – він побив та зв’язав, після чого виніс з будинку телефони, гроші та золоті прикраси.

Останню свою жертву – 42-річну жительку Павлоградського району – він побив та зв’язав, після чого виніс з будинку телефони, гроші та золоті прикраси.

Встановлено, що протягом останніх 5 років жертвами шахрая стали жительки Київської, Миколаївської та Херсонської областей.

«38-річний зловмисник через сайт знайомств знаходив одиноких жінок, які запрошували його до себе в гості. При близькій зустрічі чоловік ошукував їх або обкрадав. Здобуті таким чином цінні речі збував у Запорізькій області», - йдеться в повідомленні.

Також встановлено, що чоловік вже перебував у розшуку по м. Києву за скоєння серії шахрайств. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПКУ. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство), йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Telegram Channel