Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Тур змін»: до Луцька з концертом приїде «Океан Ельзи»

Людину потрібно повернути у центр держави.

Фото з Фейсбуку

«Тур змін»: до Луцька з концертом приїде «Океан Ельзи»

Кожне місто України прозвучить голосно в новій політиці

У четвер, 20 червня 2019, на іподромі виступить гурт «Океан Ельзи» зі своїм фронтменом і лідером партії «Голос» Святославом Вакарчуком. Початок о 20:00. Концерт відбудеться в рамках «Туру змін», який Вакарчук оголосив нещодавно. Він пообіцяв «об’їхати всю країну, з заходу на схід, з півночі на південь» «Буде багато живого людського спілкування і буде багато рок-н-ролу!» – заявляв Вакарчук, запрошуючи у «Тур змін» волонтерів. Як відомо, партія Вакарчука «Голос» бере участь у дострокових парламентських виборах, які повинні відбутися 21 липня. Про це повідомляє Коворкінг Змін у Луцьку на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Так далі тривати не може — людину потрібно повернути у центр держави. Ми повинні створити умови для перспективного майбутнього української молоді. Саме цим команда «Голосу» збирається займатися у парламенті, і ми впевнені, що ви нам допоможете".

Є ще одна цікава деталь #ТурЗмін. На своїх виступах у містах Славко запрошує до себе різних студентів. Під час спілкування, він запитує у них про впевненість у власному майбутньому — всі відповідають, що її немає ?

 

"Так далі тривати не може — людину потрібно повернути у центр держави. Ми повинні створити умови для перспективного майбутнього української молоді. Саме цим команда «Голосу» збирається займатися у парламенті, і ми впевнені, що ви нам допоможете" - йдеться  у повідомленні.

А вже у п'ятницю, 14 червня, відбудеться відкриття Коворкінг Змін у Луцьку.

«Будемо раді бачити усіх, хто має цікаві ідеї, ініціативи та хоче творити справжні зміни!», - пишуть організатори. - Коворкінг Змін — це простір для спільних дій та рішень, де ми можемо збиратись та працювати разом, аби творити зміни на локальному та всеукраїнському рівнях. На зустрічі ви зможете поспілкуватися і з командою "Голосу" на Волині, запропонувати свої ідеї, поставити запитання та навіть долучитися до нас. Максимально відверте та живе спілкування обіцяємо! Обов'язкова реєстрація за посиланням: shorturl.at/hoqOY

 

Telegram Channel