Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
250 дітей мандрували визначними місцями Волині

Чудовий відпочинок під час канікул

Modern-Expo Group

250 дітей мандрували визначними місцями Волині

Укотре діти з села Кримне Старовижівського району (Волинь) почали своє літо з «МЕДІЯ». Проект, що відбувається за ініціативи та підтримки компанії Modern-Eхро, покликаний поєднати чудові дні дитячих канікул з пізнанням чогось нового й корисного

Щороку організатори продумують нову програму. Цього разу 250 дітей мандрували визначними місцями Волині. Учні 1-4 класів побували в краєзнавчому музеї Старої Вижівки, а школярі 5-11 класів їздили в музей-садибу Лесі Українки, що в селі Колодяжному. Найкраще пізнавати великий світ з рідного краю, з того куточка, де живеш.

 

Сучасні діти уважні до довкілля, але незайвим було вкотре поспілкуватися про те, наскільки важливо не смітити та прибирати за собою, але й правильно сортувати сміття.

Дорогою мали невеличкі пікніки на природі, тож із волонтерами, представниками креативних професій – художниками, дизайнерами, перукарями, фотографами й архітекторами, спілкувалися про майбутній вибір професії. Про те, як важливо спостерігати за собою, своїми вподобаннями, як важливо цікавитися новинками в науці, техніці, в мистецтві й екології. Сучасні діти уважні до довкілля, але незайвим було вкотре поспілкуватися про те, наскільки важливо не смітити та прибирати за собою, але й правильно сортувати сміття.

 Двоє дизайнерів, Андрій Хір та Дмитро Микитенко, влаштували для учнів 6-7 класів презентацію «Професія дизайнер», під час якої відповіли на запитання, які найбільше цікавили: про те, як і чому вони обрали свій фах, чим він цікавий зараз, як можна розкрити свій потенціал і де шукати натхнення для нових ідей.
Живе спілкування, навчання через ігрову форму допомагає дітям розкриватися, довіряти світу дорослих і западає в серце добрим і теплим спомином. Організатори проекту «МЕДІЯ» бажають своїм підопічним гарно відпочити влітку й уже в передчутті нових зустрічей!

 

Джерело: Modern-Expo Group
Telegram Channel