Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Франческо Тотті залишив посаду технічного директора «Роми»

Шкода...

Фото: REUTERS

Франческо Тотті залишив посаду технічного директора «Роми»

Схоже, має місце серйозний конфлікт із власниками клубу

Франческо Тотті залишив посаду технічного директора "Роми" і пішов з клубу, в якому провів 30 років.

Про свій відхід і причини такого рішення Тотті повідомив на спеціальній прес-конференції, передає УНІАН з посиланням на Football Italia.

"В останні два роки у мене виникли проблеми з деякими іншими керівниками клубу, які спонукали мене прийняти це рішення. Мене засмучує те, що я говорю, тому що я ніколи не хотів залишати "Рому". Не уявляв, що буду прощатися після 30 років у клубі", - сказав Тотті.

В останні два роки у мене виникли проблеми з деякими іншими керівниками клубу, які спонукали мене прийняти це рішення.

"Для мого повернення в "Рому" потрібно, щоб у клубу змінилися власники. Якби нові власники повірили в мене, це було б здорово", - зазначив Тотті.

Екс-футболіст зазначив, що йому не дозволяли брати участі в рішеннях клубу:

"У мене ніколи не було можливості виразити себе. Я ніколи не був залучений в проект повністю. У перший рік це, можливо, припустимо. Але на другий рік я зрозумів, що хочу працювати, але ми ніколи не збиралися разом. Вони знали, як багато я хотів дати цьому клубу. Але вони ніколи не хотіли, щоб я був тут. Вони виключали мою участь з кожного рішення".

"Мені дуже важко було миритися з положенням, коли людям, які стоять біля керма, була байдужа доля клубу. Вони могли у будь-який момент виїхати кудись на тиждень по своїх справах і ні про що не думати. Я так не можу. "Рома" дуже багато значить для мене", - зазначив Тотті.

Легенда "Роми" порівняв свій відхід з клубу зі смертю:

"Я б ніколи не нашкодив "Ромі". Йти зараз - набагато складніше, ніж завершувати кар'єру гравця. Покинути "Рому" - це все одно, що вмерти. Зараз я відчуваю себе так, що краще б я помер".

Тотті також додав, що у нього вже є пропозиції щодо роботи від інших італійських клубів.

Нагадаємо, Тотті є вихованцем "Роми" і провів у клубі всю свою кар'єру. Після завершення кар'єри футболіста в 2017 році Франческо обійняв посаду директора клубу.

Telegram Channel