Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У селі Шацького району в будинку культури відкрили дитячий кінозал

Авторами цієї ідеї стали працівники СБК та бібліотеки, а підтримали її місцеві жителі.

У селі Шацького району в будинку культури відкрили дитячий кінозал

В Самійличівському сільському будинку культури (Шацький район) відбулося відкриття дитячого кінозалу

Тетяна Чак, директорка закладу культури, розповіла, що авторами цієї ідеї стали працівники СБК та бібліотеки, а підтримали її місцеві жителі, особливо молоді сім’ї, інформує Кордон.

«Ми мали за мету якісно і змістовно доповнити роботу будинку культури з наймолодшими жителями села, урізноманітнити і зробити цікавим їхнє дозвілля в святкові та вихідні дні, покращити спілкування», – розповідає Тетяна Василівна.

Для втілення задуму частково переобладнали фойє будинку культури.

 

Для втілення задуму частково переобладнали фойє будинку культури. В спільній роботі були задіяні як працівники закладу, так і особи, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Проектор придбали за кошти Шацької селищної ради, штори для затемнення приміщення – за гроші громади (майже 2 тисячі гривень). Так і отримали власний маленький кінозал!

В сільському будинку культури розуміють, що нині не є проблемним перегляд фільмів та мультиків, бо в кожного вдома є телевізор або комп’ютер. Але коли в затишний сільський сквер у святкові та вихідні дні збігається вся дітвора Самійлич, аби побавитися на дитячому майданчику, то спільний перегляд мультфільму чи захоплюючого кіно стане чудовим доповненням їхнього відпочинку.

А ще з допомогою проектора в селі хочуть влаштовувати показ кінофільмів для громади під відкритим небом.

Telegram Channel