Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поки село спало...

Поліцейські попередньо встановили, що в період із 14-го по 17 червня хтось розбив вікно в кабінеті голови та влаштував пожежу.

Ілюстрація

Поки село спало...

Минулого понеділка ввечері до поліції надійшло повідомлення від сільського голови села Нуйно Камінь-Каширського району про те, що в приміщенні сільської ради виявлено сліди підпалу

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Поліцейські попередньо встановили, що в період із 14-го по  17 червня хтось розбив вікно в кабінеті голови та влаштував пожежу. Вогонь пошкодив стіни, стелю, частково меблі, а документацію не зачепив. Загорання припинилося самостійно, ніхто з людей не постраждав. 

Поліцейські попередньо встановили, що в період із 14-го по  17 червня хтось розбив вікно в кабінеті голови та влаштував пожежу.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції розпочали провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Поліцейські проводять всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

Віктор Гомоль

Telegram Channel