Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Замість випускного – Закарпаття

На центральній площі «Косино» у святковій атмосфері відбулося вручення свідоцтв про базову середню освіту.

http://schoolofluboml2.hol.es

Замість випускного – Закарпаття

У Любомльській ЗОШ №2 учні 9-их класів уже вкотре відмовляються від випускних вечорів, а натомість організовують багатоденні екскурсії. Не стали винятком і цьогорічні дев’ятикласники, які хотіли отримати від випускного незабутні враження. А поїздка, яка відкриває нові місця і принесе позитивні емоції, здалася найкращим варіантом

Учні 9-А і 9-В класів разом зі своїми класними керівниками Арістовою Н.І., Прокосою Л.Ю. та батьками здійснили триденну подорож на Закарпаття за маршрутом Бескиди – Мукачево – Косино, йдетьсяя на сайті школи.

 

Дорога була довгою, проте насичена різноманітними мальовничими місцями, які справили неабияке враження на подорожуючих.
Першою зупинкою стало одне з найбільших в Міжгірському районі село Пилипець. Поступово розгорталися незабутні панорами навколишніх гір, і з кожним метром вони ставали більш вражаючими.

На центральній площі «Косино» у святковій атмосфері відбулося вручення свідоцтв про базову середню освіту. Діти раділи по-справжньому і враз відчули, що стали дорослішими.

Згодом дісталися до водоспаду Шипіт – одного з семи природних чудес України. Всіх вразила його неймовірна краса, від сили і потужності води аж захоплювало подих. Наступний день розпочали екскурсію до палацу графів Шенборнів.

 

Обабіч палацу розіслався парк, в якому можна побачити велику кількість рідкісних рослин. Це тиси і магнолії, італійські гліцинії і навіть екзотична японська сакура. У центрі саду – декоративне озеро, трохи далі – Джерело Краси. Цікавою була екскурсія в Мукачівський замок «Паланок», овіяний славою свого минулого.

 

Щоб додати більш веселого і яскравого настрою, випускники завітали в оздоровчий комплекс «термальні води Косино», де мали змогу трохи відпочити. Після цього на них чекав приємний сюрприз - на центральній площі «Косино» у святковій атмосфері відбулося вручення свідоцтв про базову середню освіту. Діти раділи по-справжньому і враз відчули, що стали дорослішими.

 

Не менш насиченим був і третій день подорожі. Відвідали бункер лінії Аркада – великий оборонний комплекс, побудований під час другої світової війни.

 
 
Telegram Channel