Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Донецький «Олімпік» таки лишили в УПЛ – для цього довелося міняти регламент

Оце так!

Фото: ФК "Олімпік"

Донецький «Олімпік» таки лишили в УПЛ – для цього довелося міняти регламент

Раніше клуб хотіли виключити з УПЛ у зв'язку з недопуском до участі в чемпіонаті України команд донецького клубу U-19 та U-21, які були дискваліфіковані через договірні матчі

Українська асоціація футболу видала донецькому "Олімпіку" атестат на участь в УПЛ в сезоні 2019-2020.

Про це повідомив президент "Олімпіка" Владислав Гельзін, передає офіційний сайт донецького клубу, інформує УНІАН.

"Ось нарешті і закінчилася довга епопея з видачею атестата нашій команді. На зло недоброзичливцям і на радість усім, для кого "Олімпік" - не просто пусте слово, ми залишаємося в УПЛ", - сказав Гельзін.

Велике спасибі всім 11 клубам УПЛ, які підтримали нас на загальних зборах, і тим самим продемонстрували верховенство спортивної складової у футболі над кабінетної мішурою.

Президент "Олімпіка" також подякував одинадцяти клубам УПЛ, які виступили за збереження донецького клубу в елітному дивізіоні:

"Велике спасибі всім 11 клубам УПЛ, які підтримали нас на загальних зборах, і тим самим продемонстрували верховенство спортивної складової у футболі над кабінетної мішурою".

Раніше "Олімпік" хотіли виключити з УПЛ у зв'язку з недопуском до участі в чемпіонаті України команд донецького клубу U-19 та U-21, які були дискваліфіковані через договірні матчі.

Для того, щоб не виключати "Олімпік" з УПЛ, Українській асоціації футболу довелося внести зміни в регламент видачі клубам атестатів для участі у Прем'єр-лізі.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, відтепер відсторонення команд U-19 та U-21 від змагань не є причиною для невидачі атестата головній команді.

Нагадаємо, за підсумками попереднього сезону "Олімпік" зайняв в УПЛ дев'яте місце.

Telegram Channel