Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Літня школа «Ерудит» приймає 29 зміну обдарованих луцьких школярів

Кожен гурт табору показав номер-представлення.

lutskrada.gov.ua

Літня школа «Ерудит» приймає 29 зміну обдарованих луцьких школярів

Там відпочиває зо дві сотні дітей

У дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку “Ровесник” відбулося свято літньої школи “Ерудит”, яка була заснована у далекому 1991 році для обдарованих та талановитих дітей міста Луцька, інформує Луцька міська рада.

Здебільшого це переможці різних конкурсів, змагань та мистецьких заходів. Цього року «Ерудит» приймає 29-ту зміну. Як і в попередні роки тут відпочиває дві сотні дітей. В таборі вони мають змогу не лише відпочити та набратися сил, але й працювати за нестандартними навчальними програмами, які відрізняються від шкільних.

В таборі вони мають змогу не лише відпочити та набратися сил, але й працювати за нестандартними навчальними програмами, які відрізняються від шкільних. 

На свято школи “Ерудит” до дітей сьогодні завітав радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко та  директори закладів освіти Луцька, а також батьки дітей, що відпочивають у таборі.

Задоволені та святково вбрані діти подарували гостям яскравий і захоплюючий концерт. Кожен гурт табору показав номер-представлення.

Telegram Channel