Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 28-річний житель Рівненщини побив вітчима до смерті, а тіло закопав на околиці села

Вбивці загрожує від семи до 15 років тюрми.

houstondwi/Photos mp Flickr

28-річний житель Рівненщини побив вітчима до смерті, а тіло закопав на околиці села

Про безвісти зниклого 47-річного чоловіка, якого вже кілька днів не було дома, ще сьомого червня повідомила до поліції дружина. Дубенські поліцейські в рамках відкритого за цим фактом кримінального провадження розпочали розшукові заходи

Вчора, 25 червня, тіло закопаного жителя села Турковичі виявили у лісосмузі.

У результаті проведених слідчих дій поліцейські з’ясували, що до умисного вбивства чоловіка може бути причетний пасинок. Однак спочатку він мовчав. За результатами зібраних достатніх доказів, 28-річний молодик зізнався у скоєному злочині.

Зрозумівши, що вітчим не подає ознак життя, зловмисник виніс тіло у лісосмугу поблизу Туркович і закопав.

Як встановили поліцейські, між чоловіками на ґрунті особистих неприязних стосунків близько 23-ї години третього червня на власному подвір’ї виник конфлікт, під час якого пасинок завдав численні удари руками та ногами вітчиму, що призвели до смерті. Зрозумівши, що той не подає ознак життя, зловмисник виніс тіло у лісосмугу поблизу Туркович і закопав. Матері на той момент вдома не було.

28-річного жителя села Турковичі, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із наркотиками, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel