Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У День Конституції лучанам нагадують не тільки про права, а й про обов’язки

Конституція - головний закон держави і суспільства

Пробація України - Волинська область

У День Конституції лучанам нагадують не тільки про права, а й про обов’язки

«Конституція – Основний Закон Держави» - захід на таку тему провели у Луцькому міськрайонному відділі філії Державної установи “Центр пробації” в Волинській області

Напередодні 23-ої річниці Дня Конституції України, у Луцькому міськрайонному відділі філії Державної установи “Центр пробації” в Волинській області старшим інспектором відділу Склярською Русланою Володимирівною проведено інформаційно-просвітницький захід на тему «Конституція – Основний Закон Держави».

Крім того, з підобліковими були обговорені питання їх прав та особливо наголошено на їх обов’язках, головним із яких є бездоганне виконання покарань, покладених на них судом.

З метою підвищення правової культури підоблікових осіб, які перебувають на обліку у відділі, виховання у них поважного ставлення до Основного Закону України, їх ознайомили з основними положеннями Конституції. Крім того, з підобліковими були обговорені питання їх прав та особливо наголошено на їх обов’язках, головним із яких є бездоганне виконання покарань, покладених на них судом.

Разом з тим проведено із засудженими лекцію з питань історії прийняття Конституції України, її основних засад. Засуджені дізналися про життя і діяльність відомих історичних постатей, які зробили вагомий внесок у розвиток та формування української державності.

Джерело: Пробація України - Волинська область
Telegram Channel