Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинських ветеранів російсько-української війни переконували займатися спортом

Представники команд презентували свої спортивні досягнення, показали кубки із різноманітних змагань. 

Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині».

Волинських ветеранів російсько-української війни переконували займатися спортом

За ініціативи ГС «Спілка Воїнів АТО Волині» та партнерів ГО Молодіжний центр Волині, Bohdan Hawrylyshyn Family Foundationвідбулася мотиваційна зустріч ветеранів АТО / ООС з капітанами та представниками футбольних клубів «Волинь АТО» Віталієм Манченком, «ВолиньYES» Павлом Ковальським

Футболісти розповіли молоді, ветеранам, волонтерам, активістам про свою мотивацію займатися спортом, проходження психологічно-спортивної реабілітації, ефективність спортивної комунікації. 

Попри дуже складну фінансову ситуацію в ФК «Волинь АТО», футболісти не втрачають надій та амбіцій на призові місця у 2019 році.

Також йшлося про реалії підтримки та розвитку ветеранського футболу у Волинській області. Попри дуже складну фінансову ситуацію в ФК «Волинь АТО», футболісти не втрачають надій та амбіцій на призові місця у 2019 році. Спортсмени кажуть, що тримаються на ентузіазмі, моральній підтримці побратимів та вболівальників.

Також вони розповіли про здобутки та трофеї футбольної ветеранської родини Волині (зокрема «Кубок Нескорених» у 2018-2019 рр., кубок за 1 місце у дивізіоні «Захід» у лізі ФФУ АТО «Кубок Героїв» 2018 року.

Серед присутніх розіграли приз: футбольний м'яч із підписами гравців клубів «Волинь АТО» та «ВолиньYES». Переможцем став юний прихильник футболу, 9-ти річний Олег.

Джерело: Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині».
Telegram Channel