Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Мощаниці молодик забив односельця до смерті лопатою

Як же ж так?!

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

У Мощаниці молодик забив односельця до смерті лопатою

Перед тим чоловіки разом випивали...

Учора, третього липня, у селі Мощаниця Острозького району, у ставку місцевий житель виявив тіло 54-річного односельця. Слідчо-оперативна група виявила на тілі чоловіка тілесні ушкодження, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Проведеними слідчими та розшуковими заходами поліцейські оперативно встановили особу, яка може бути причетна до вчиненого злочину. 

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері 54-річний житель Мощаниці, спільно з 30-річним односельцем на березі ставка розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший завдав кілька ударів лопатою по голові товаришу та пішов додому.

Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший завдав кілька ударів лопатою по голові товаришу та пішов додому.

Під час обшуку будинку, де мешкає зловмисник, поліцейські виявили лопату та одяг зі слідами крові. 

За фактом умисного вбивства слідчі Острозького відділу розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Нині 30-річний житель села Мощаниця затриманий у порядку статті 208 Кримінального-процесуального Кодексу та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Рівному. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Telegram Channel