Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Золотих пісках наспівали на «срібло» (Фото)

«Волинські забавлянки» отримали диплом другого ступеня та кубок фестивалю.

Віталій ДИМАРЧУК.

У Золотих пісках наспівали на «срібло» (Фото)

Із міжнародного вокального конкурсу «Слов’янський вінець», що відбувся в Болгарії, юні лучани привезли нагороду та незабутні враження про подорож

На фестивалі пролунало майже чотири десятки композицій у виконанні дитячих колективів з усієї Європи. Волинь представляв колектив «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи №2 під керівництвом викладача Оксани Годлевської.

Волинь представляв колектив «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи №2 під керівництвом викладача Оксани Годлевської.

Її вихованці вже не вперше беруть участь у подібних заходах. Тож досвідчений педагог знає, чим привабити і багатонаціональну публіку, і вимогливе міжнародне журі. Волиняни цього разу представили фольклорну композицію «Дай нам, Боже, в добрий час». Вона поєднує у собі автетнтичні пісні нашого краю, зібрані та розшифровані пані Оксаною.

 

 Праця вчителя та старання дітей не були марними: «Волинські забавлянки» отримали диплом другого ступеня та кубок фестивалю. Як нагороду дітям за гарний виступ організатори поїздки забезпечили дітям та батькам, які супроводжували їх у поїздці, цікаве дозвілля. Вони відвідали Варну, Золоті Піски, вдосталь поніжилися у хвилях Чорного моря і на все літо запаслися гарним настроєм та натхненням на подальші співочі перемоги.

Досвідчений педагог знає, чим привабити і багатонаціональну публіку, і вимогливе міжнародне журі.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel