Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Байдужість вбиває!» – у Ковелі провели роз’яснювальну роботу

Не пропустіть важливого.

Волинський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

«Байдужість вбиває!» – у Ковелі провели роз’яснювальну роботу

«Байдужість вбиває!» - саме під таким гаслом пройшла акція у місті залізничників, яку провели старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Ковельського ВП ГУНП у Волинській обл., Кузьмук Юрій, начальник служби у справах дітей, Вельма Жанна та директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Третяк Інна

У рамках акції була проведена роз'яснювально-профілактична робота з працівниками торгівельних закладів, що знаходяться по вулцях Незалежності, Грушевського та Івасюка. Роздано інформаційні буклети та попередження про порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами неповнолітнім.

Організатори також ознайомили перехожих з акцією, розповівши про те, як важливо бути небайдужим та у разі виявлення будь- яких ситуацій, які загрожують життю та здоров'ю дітей.

Організатори також ознайомили перехожих з акцією, розповівши про те, як важливо бути небайдужим та у разі виявлення будь- яких ситуацій, які загрожують життю та здоров'ю дітей повідомляти у відповідні служби, аби попередити негативні наслідки. Працівники служб відвідали сім'ї, у яких є ризик соціального сирітства. У процесі роботи з батьками, які недобросовісно виконують свої обов'яки щодо дітей, були поведені профілактичні бесіди, надано допомогу продуктами харчування для малечі.

Джерело: Волинський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Telegram Channel