Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Цмінах першокласники навчатимуться у «новеньких» класах (Фото)

Новий освітній простір – школи, в яких хочеться навчатися!

Валентина КНИШ

У Цмінах першокласники навчатимуться у «новеньких» класах (Фото)

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написала очільниця відділу освіти Маневицької райдержадміністрації

«Завдяки мудрій політиці голів РДА Андрія Линдюка і районної ради Анатолія Мельника, визначенню одним із пріоритетів діяльності - розвиток освіти району, щороку в закладах освіти проводяться капітальні ремонти», - зазначила Валентина Книш.

Талант, професійность та любов до дітей - і ось така краса!

Зокрема, за її словами в опорному закладі ЗОШ І-ІІІ ст села Цміни відремонтовано «крило» початкових класів. Як повідомляє головна освітянка району, новий освітній простір створений завдяки директору ОЗ Олександр Мурашко. «Талант, професійность та любов до дітей - і ось така краса! Щира вдячність Вам, Педагоги з великої літери!», - зазначає Валентина Книш.

Нагадаємо, однією зі складових Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища, зокрема багатофункціональних гнучких просторів, що сприяють різним формам роботи, мотивують до навчання. На підтримку освітньої реформи Мінрегіон ініціював проект «Новий освітній простір», що передбачає оновлення шкільних будівель на принципах енергоефективності, мотивувального та креативного дизайну, технологічності та інклюзивності.

Джерело: Валентина КНИШ
Telegram Channel