Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Автомобіль УДО з кортежу Зеленського врізався в автобус з дітьми – ЗМІ

"Мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП.

ZN

Автомобіль УДО з кортежу Зеленського врізався в автобус з дітьми – ЗМІ

В УДО запевнили, що автомобіль президента в ДТП не постраждав

Мікроавтобус із співробітниками Управління державної охорони врізався в автобус з дітьми у Запорізькій області. Ряд ЗМІ розповсюдили інформацію, що аварію спровокували автомобілі з кортежу президента України Володимира Зеленського, пише ZN.

Аварія сталася близько 11:00 неділі, 14 лютого на трасі Е-105 між Василівкою і Мелітополем. Мікроавтобус Volkswagen Transporter і два автомобіля Volkswagen Touareg намагалися обігнати колону автобусів, яка везла дітей з Кривого Рогу в оздоровчий табір "Буревісник", повідомляє "Перший криворізький". За даними видання, один з автобусів через удар з'їхав у кювет. Однак діти не постраждали, і їх пересадили на резервний автобус для продовження поїздки. Серйозні пошкодження отримали мікроавтобус і автомобілі Volkswagen.

Мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП.

В УДО інформацію про ДТП за участю співробітників відомства підтвердили, запевнивши при цьому, що президентського автомобіля серед машин, що потрапили в аварію, не було.

"Мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП. Жертв немає. Зараз на місці ДТП працюють правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою УДО увечері в неділю, 14 липня.

У відомстві запевнили, що штат УДО укомплектований достатньою кількістю водіїв, а графік їх роботи і відпочинку повністю відповідає вимогам законодавства.

За даними інтернет-видання "Страна.UA", спровокували ДТП автомобілі з кортежі Зеленського. Однак президента в автоколоні не було, так як він повертався до Києва з Херсонської області літаком.

Telegram Channel