Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

На одній з вулиць Ковеля невідомий молодик відкрито відібрав золотий ланцюжок у школярки Юлії Г. Оперативно-пошуковими заходами встановлено, що цей злочин вчинив місцевий мешканець Альберт Г. Ще одне пограбування було вчинене після опівночі у Луцьку...

ЗУХВАЛІ ГРАБІЖНИКИ
На одній з вулиць Ковеля невідомий молодик відкрито відібрав золотий ланцюжок у школярки Юлії Г. Оперативно-пошуковими заходами встановлено, що цей злочин вчинив місцевий мешканець Альберт Г. Ще одне пограбування було вчинене після опівночі у Луцьку. Тут 20-річний Роман М. побив Сергія К. і забрав у нього 850 американських доларів.
’КОЛЕКЦІОНУВАВ’ ГРАНАТИ?
У Володимирі-Волинському співробітники управління боротьби з організованою злочинністю затримали 34-річного Сергія Г., в якого виявлено гранату Ф-1. До речі, у жителя згаданого міста Ігоря Л. правоохоронці вилучили вісім (!) гранат, котрі він нібито придбав у Сергія Г.
НЕ ШКОДУЮТЬ ВОДІЇ ПІШОХОДІВ
У селі Підгайці Луцького району рівненчанин Юрій К., 1972 року народження, автомобілем «Хюндай» наїхав на 74-річного пішохода, який отримав смертельну травму. Ще одна дорожньо-транспортна пригода з фатальним наслідком трапилась у селі Борисковичі Горохівського району. Тут водій сільськогосподарського виробничого кооперативу «Мрія» Володимир Т. машиною ГАЗ-51 збив свого 75-річного односельчанина Василя Д., який помер на місці події.
ЄВРО ХОВАЛА… НА КУХНІ
У Луцький міськвідділ внутрішніх справ звернувся Микола М., який повідомив, що з 7-ої до 14-ої години, коли нікого не було вдома, хтось викрав з квартири 2000 доларів США. Ще більших збитків зазнала мешканка села Сільце Горохівського району Марія М. З її літньої кухні безслідно зникло 5000 євро.
ОСТАННІЙ АРГУМЕНТ
Близько опівночі в Луцьку міську клінічну лікарню з ножовим пораненням у живіт був доставлений 51-річний підприємець з обласного центру Аділ М. Як з’ясувалось, покалічив його на вулиці в селі Голишів Луцького району місцевий мешканець Анатолій М.
МАКОВИННЯ ДЛЯ НАРКОМАНІВ
Посеред білого дня працівники міліції виявили і вилучили у жительки Нововолинська Наталії Я., 1977 року народження, 720 головок зеленого маку. А в селі Віл Любешівського району на присадибній ділянці Марії Д. співробітники відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків знищили понад 3100 стебел маку.
ВАНТАЖІВКУ ВИПОТРОШИЛИ НА СТОЯНЦІ
У правоохоронні органи Володимира-Волинського надійшла заява, в якій повідомлялось, що з автомашини МАЗ, яка знаходилась на території товариства «Волиньпак» у древньому місті, викрадено тютюнові вироби і продукти харчування на загальну суму 12336 гривень. Цікаво, що згадана територія перебуває під охороною.
ПОМСТА РЕКЕТИРІВ
Працівниками міліції зібрано матеріали відносно лучан-братів Михайла та Олексія Б., а також Юрія С. Встановлено, що, вимагаючи гроші в одного з місцевих підприємців, вони підпалили вхідні двері до його квартири. Усі троє злочинців затримані.
УКРАЛИ ДВА ’МЕРСЕДЕСИ’
Вночі з продвір’я підприємця з Рожища Івана К. невідомі особи викрали два автомобілі «Мерседес-Бенц». Співробітники правоохоронних органів продовжують пошук зухвалих злодіїв.
ТИЖДЕНЬ НА КОРДОНІ
Волинським прикордонним загоном за минулий тиждень затримано 19 порушників державного кордону і 26 порушників прикордонного режиму і режиму в пунктах пропуску. Виявлено і затримано товарів, які перевозились поза митним контролем, на суму 37650 гривень (шість випадків). У тому числі: три автомобілі, товарів народного вжитку на суму 250 гривень, 16 набоїв калібру 5,6 мм, настільна плівка і шкірозамінник — на 17400 гривень. Не пропущено за межі кордону через неправильне оформлення документів 38 громадян.
Пропущено через державний кордон України всього 5880 громадян і 13099 транспортних засобів.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel