Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Заробляти більше навчить гра

Волинь-нова

Заробляти більше навчить гра

Із 6 по 8 серпня у Луцьку триватиме проект «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»

Метою проекту: «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» є створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.

Проект надасть можливість учасникам поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, такими як: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрзалізниця та інші та пройти перше інтерв’ю. Протягом 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючи лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Гра починається з рівня, коли у вас є стабільна робота і зарплата. І ви маєте пройти шлях, який пройшли багато бізнесменів, щоб досягти успіху.

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами. Другий семінар в рамках всеукраїнського проекту відбудеться в Луцьку 06-08 серпня 2019р. Запрошуються демобілізовані бійці АТО Рівненської та Волинської областей. Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

На один із «проектних» днів організатори запланували цікаву новинку – навчання учасників заходу фінансової грамотності під час бізнес-гри Cash Flow. 

За словами організаторів проекту, бізнес-гра Cash Flow вчить тому, як мислять люди, які володіють 90 % всіх багатств у світі. Гра починається з рівня, коли у вас є стабільна робота і зарплата. І ви маєте пройти шлях, який пройшли багато бізнесменів, щоб досягти успіху. Яким чином - про це розкажуть на тренінгах.

Джерело: Волинський обласний центр зайнятості
Telegram Channel