Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російська «зірка» НХЛ Артемій Панарін дав інтерв'ю, в якому вдрузки розніс Путіна та його політику

А таки ж молодець!

Фото: nhl.com

Російська «зірка» НХЛ Артемій Панарін дав інтерв'ю, в якому вдрузки розніс Путіна та його політику

Хокеїст відважився висловити справжні сміливі думки

Російський хокеїст клубу НХЛ "Нью-Йорк Рейнджерс" Артемій Панарін обрушився з критикою на адресу президента РФ Володимира Путіна.

Своє невдоволення владою і тим, що, відбувається в Росії, Панарін висловив в інтерв'ю YouTube-каналу "Всьому Головін", повідомляє УНІАН.

"Думаю, Путін вже не розуміє, де добре, а де погано, Мені здається, йому психологічно вже не так просто тверезо оцінювати ситуацію. Є багато людей, які кажуть йому якісь речі і підводять його до рішень. Якщо тобі всі двадцять років говорити, який ти молодець і все правильно робиш, ти хіба будеш бачити свої помилки?", - сказав Панарін.

Хокеїст навів приклад США, де президент може бути обраний максимум на два терміни, а також висловив думку, що Путін засидівся у влади:

"Так, Путін засидівся у влади. Мені не подобається беззаконня. Людина 19 років при владі, і ніяк в законі ми не виросли. На жаль тим 70%, які за нього голосують, правда і не потрібна. За нього голосують, тому що немає іншого гідного варіанту, немає свободи слова, каналів, які розповіли б бабусям правду. Три мільйони підписників Навального - це замало. Я б хотів, щоб будь-які зміни відбулися, щось нове... ".

У нас не можна говорити погано про владу - тебе вб'ють, отруять...

"У нас не можна говорити погано про владу - тебе вб'ють, отруять... В США ті ж спортсмени, зірки можуть відкрито ображати президента, і їм нічого не буде. У нас же таке нереально. Відразу якась хвиля негативу. Хоча що такого - твій вибір, якщо не подобається - чому ти повинен це робити?", - додав хокеїст.

Панарін також назвав головну помилку росіян:

"Наша головна помилка, що ми ставимося до Путіна, як до сверхлюдини. Путін такий же, як і ми, і по ідеї служить нам. Всі думають: "Краще за Володимира Володимировича у нас нікого немає". Але це ж маячня. У нас скільки мільйонів у країні, і нема жодної такої людини? І краще є, по-любому".

 

Telegram Channel