Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шерон Стоун розповіла, як вчилася ходити після перенесеного інсульту

Стоун фактично повернулась з того світу.

Сегодня.

Шерон Стоун розповіла, як вчилася ходити після перенесеного інсульту

Знаменита актриса пережила страшну недугу на початку 2000-х

Шерон Стоун вперше розповіла про інсульт, пише Сегодня. На початку 2000-х зірка зіткнулася віч-на-віч зі страшною недугою, яка мало не позбавила її жити. Подробицями пережитого Шерон Стоун поділилася в інтерв'ю виданню Variety. Вона розповіла, що лікарі не відразу помітили проблему.

Я потрапила в лікарню тільки на третій або четвертий день після інсульту. Більшість людей до того моменту вмирають.

«Я потрапила в лікарню тільки на третій або четвертий день після інсульту. Більшість людей до того моменту вмирають. Але на ангіограмі лікарі не побачили судину, яка лопнула, і збиралися відправити мене додому, вважаючи, що я їх просто розігрують», – розповіла актриса . Потім актрисі діагностували крововилив у мозок і терміново провели операцію.

Після цього Шерон було складно повернутися до звичайного життя. Вона заново вчилася ходити і говорити. «У мене був один шанс на мільйон. І потім ще цілий місяць лікарі не давали гарантій, буду я жити чи ні. Мені довелося знову вчитися ходити, чути, писати, говорити. Потім я ще довгий час думала, що помираю. Навіть після того, як повернулася додому. Я не змогла зберегти опіку над своїм сином і не мала можливості працювати. Мені навіть довелося закласти свій будинок», – додала вона.

Джерело: Сегодня
Telegram Channel