Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
План «Сирена»: на Волині підозрюваний втік з-під варти

Волинська поліція.

План «Сирена»: на Волині підозрюваний втік з-під варти

Поліцейські Луцького відділу поліції встановлюють місцезнаходження Віталія Хоропова, 26 серпня 1988 року народження, без постійного місця проживання

Поліція просить повідомити, якщо вам щось відомо про цю людину.
Поліція просить повідомити, якщо вам щось відомо про цю людину.

 Громадянина було  затриманого за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло або інше приміщення) Кримінального кодексу України. Правопорушник перебував на лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні та сьогодні вранці втік з-під варти.

Поліція звертається до громадян з проханням, якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування вказаної особи, невідкладно повідомити правоохоронців за номером телефону 102. 

Поліція ввела в дію оперативний план «Сирена». Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження правопорушника.

Прикмети: зріст 170 см, руде волосся, руда борода. Був одягнений у сірі джинсові шорти, темні кросівки, світла футболка, синя спортивна кофта.

Поліція звертається до громадян з проханням, якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування вказаної особи, невідкладно повідомити правоохоронців за номером телефону 102.  Конфіденційність гарантуємо.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel