Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучани просять відновити ліквідовані зупинки і поставити на місце непунктуальних водіїв

Коли графік руху луцьких маршруток стане достовірним?

pixabay.com

Лучани просять відновити ліквідовані зупинки і поставити на місце непунктуальних водіїв

Міська влада розбирається

40 дзвінків надійшло щодо роботи транспорту в місті, 16 з них були з проханнями поновити ліквідовані зупинки. Окрім цього, лучани нарікали на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху, брудний та занедбаний стан автобусів. 7 звернень були викликані через незадовільний рух тролейбусів у місті. Цю статистику обговорювали на оперативній нараді у Луцькій раді, інформує офіційний сайт міськради.

Григорій Пустовіт наголосив, що людям потрібно добратися на роботу, а маршрутки зранку не виходять на рейс:

“Кожного разу перевізники нам розповідають, що коли піднімуть вартість проїзду, то життя в місті покращиться і все стане добре для всіх. Виявіть, хто з перевізників найчастіше зриває маршрути? Давайте запросимо їх на виконком, нехай прозвітуються, нехай пояснять чому не їздять маршрутки”.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт поцікавився у заступника начальника управління транспорту та зв’язку міськради Олександра Середи, чому в ранковий час, коли потрібні автобуси, вони не виходять на рейс.

“На це є різні причини. Найчастіше зриви графіків пов’язані зі станом рухомого складу”, - відповів Олександр Середа.

Порушників, за пропозицією Пустовіта, покличуть звітувати: "Кожного разу перевізники нам розповідають, що коли піднімуть вартість проїзду, то життя в місті покращиться і все стане добре для всіх. Виявіть, хто з перевізників найчастіше зриває маршрути? Давайте запросимо їх на виконком, нехай прозвітуються, нехай пояснять чому не їздять маршрутки”.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel