Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Юні волинські футболісти дійшли до 1/8 фіналу престижного міжнародного турніру

Після напружених ігор для хлопців організували відвідування одного з найкращих у Європі парків розваг Liseberg.

SKF Group

Юні волинські футболісти дійшли до 1/8 фіналу престижного міжнародного турніру

Щорічно у липні, вже 44-й рік поспіль, міжнародна корпорація SKF Group спонсорує найбільший у світі юнацький чемпіонат з футболу – Gothia Cup

Цього року змагання розпочалися 15 липня і тривали 6 днів. Gothia Cup 2019 – не просто міжнародний футбольний майданчик, це вражаюче масштабне дійство, участь в якому взяло 37 тисяч юних футболістів, 1700 команд, 80 країн!

Цьогорічне гасло турніру – «Ми тут, щоб насолодитися грою» (We are here to celebrate the game) – акцентувало увагу на тому, що головне в турнірі – участь, а не перемога. Саме тому на полях турніру (а їх було110!) повсякчас виникало бажання не тільки грати, а й танцювати і насолоджуватись процесом.

Якщо торік волинянам вдалося дійти до 1/16 турніру, то цього року «Підшипник» взяв участь в 1/8.

Нагадаємо, що Gothia Cup відбувається щороку влітку в місті Гетеборг (Швеція). Незалежно від кольору шкіри, віросповідання та культурних відмінностей, сюди з'їжджається молодь зі всього світу, в тому числі і юні лучани (ФК «Підшипник») 

 

 16 юнаків віком 13 років з ФК«Підшипник» стали частинкою захоплюючого заходу. Дана вікова категорія була представлена 154 командами, які були поділені на 38 груп, 29 країн світу. Протягом 6 днів протистояння командами цієї групи було зіграно 387 ігор та забито 2224 голів.

ФК «Підшипник» у 2019-му професійно виріс і став сильнішим як індивідуально, так і командно. Якщо торік волинянам вдалося дійти до 1/16 турніру, то цього року «Підшипник» взяв участь в 1/8. Команда вийшла зі своєї групи з першого місця, здолавши англійців (хоча результат матчу визначився після тривалих суперечок із суддями). А вже у поєдинку із філіппінськими футболістами виснажені українські хлопці поступилися у серії післяматчевих пенальті, зупинившись за крок від 1/4 фіналу.

Telegram Channel