Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Луганська «Зоря» у кваліфікації Ліги Європи на виїзді «взула» чорногорську «Будучность»

Хвацькі козаки!

Фото: ФК "Зоря"

Луганська «Зоря» у кваліфікації Ліги Європи на виїзді «взула» чорногорську «Будучность»

Виїзна перемога з рахунком 3:1 дозволяє з оптимізмом дивитися у майбутнє

Луганська "Зоря" стартувала в кваліфікації Ліги Європи. У першому матчі другого відбіркового раунду підопічні Віктора Скрипника на виїзді обіграли чорногорську "Будучность", повідомляє УНІАН.

"Зоря" вийшла вперед на 16-й хвилині матчу - Артем Громов після прострілу з лівого флангу пробив з центру штрафного, м'яч влучив у суперника, від якого залетів у сітку.

Ще через три хвилини Громов оформив дубль. Филип Будківський пішов у пресинг на голкіпера "Будучності" і встиг підставити ногу під його передачу. М'яч відскочив до Громова, який в дотик відправив його у порожні ворота.

На 64-й хвилині "Будучность" відіграла один м'яч - після подачі кутового і прострілу Михайло Перовича м'яч влетів у сітку від ноги Євгена Чеберка.

Але "Зоря" зуміла знову відірватися в рахунку - Леван Арвеладзе відзначився вже через дві хвилини після виходу на заміну.

Луганська "Зоря" стартувала в кваліфікації Ліги Європи. У першому матчі другого відбіркового раунду підопічні Віктора Скрипника на виїзді обіграли чорногорську "Будучность".

Матч у відповідь відбудеться в Запоріжжі 1 серпня.

"Будучность" - "Зоря" - 1:3

Голи: Перовіч, 60 - Громов, 16, 19, Арвеладзе, 82.

"Будучность": Драгоєвич, Божович (Раїчкович, 46), Миркович (Бойович, 77), Перовіч, Дамьяновіч, Бакич (Зарубіца, 46), Миїч, Мілош Вучич, Больевич, Міліч, Стойлікович.

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Михайличенко (Абу-Ханна, 85), Іванесеня, Кочергін, Чеберко, Хомченовський, Юрченко (Луньов, 64), Громов (Арвеладзе, 80), Будківський.

Telegram Channel