Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У польському селищі впродовж дев'яти років народжуються лише дівчатка – за хлопчика вже обіцяють премію...

Де набрати парубків для такої кількості майбутніх наречених?!

Фото: УНІАН

У польському селищі впродовж дев'яти років народжуються лише дівчатка – за хлопчика вже обіцяють премію...

Пояснити феноменальний збіг ніхто не може...

У невеликому польському селищі Мейсце-Оджаньске, розташованому біля кордону з Чехією, за останні дев'ять років не народився жоден хлопчик. Глава селища Раймунд Фрішко оголосив нагороду парі, яка народить хлопчика.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The First News.

«Мені ця ситуація здається незвичайною, тому варто спробувати зрозуміти, в чому причина. Я вирішив нагородити батьків, які народять першого хлопчика. Я не розкрию зараз, що це буде, але обіцяю, що воно того варте», - розповів він.

Я вирішив нагородити батьків, які народять першого хлопчика. Я не розкрию зараз, що це буде, але обіцяю, що воно того варте.

Також він ініціював перевірку історичних записів, щоб зрозуміти, чи повторювалася ще коли-небудь така ситуація на цій території.

«Пояснити цю загадку буде досить складно, але тут дійсно дівчатка народжуються набагато частіше, ніж хлопчики».

Томаш Голяш, глава бригади пожежників (24 дівчини і 8 чоловіків), розповів, що така ситуація триває в селі вже кілька десятиліть.

«Я приїхав сюди, одружився на місцевій дівчині, яка народила мені двох дівчаток. У сусіда та ж ситуація. Я хочу собі сина, але мені здається це чимось нереальним», — розповідає він.

Telegram Channel