Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Маневицька Сотня» запалювала на День села  в Кримному

Глядачі ще довго будуть з вдячністю згадувати це свято, яке їм подарував народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня».

Фото з Фейсбуку

«Маневицька Сотня» запалювала на День села в Кримному

28 липня, в день святого рівноапостольного, великого князя Володимира, жителі села Кримне Старовижівського району урочисто відзначали День села

На запрошення Кримненського сільського голови Руслана Курижка для участі у святі з концертною програмою перед жителями села виступив народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня» районного будинку культури, який відомий в районі і області проникливим виконанням ліричних, жартівливих українських та козацьких пісень, йдеться на сторінці Маневицького відділу  культури у Фейсбуці. Долучився до організації концерту учасник колективу, уродженець Старовижівщини Степан Нечипорук, який у свій час закінчував Кримненську середню школу. 

Відлунали останні мелодії пісень, але глядачі ще довго будуть з вдячністю згадувати це свято, яке їм подарував народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня».

Місцем проведення свята став місцевий будинок культури, поблизу якого розкинулося озеро із символічною назвою «Домашнє», тому і зустрічали наших артистів, як рідних і близьких. За 20-літню історію виступів колектив не пам’ятає такого теплого і щирого прийому. 

За традицією урочиста частина Дня села відбулась у переповненому, красивому, відремонтованому та осучасненому закладі культури, де нова підлога, сцена, освітлення, одяг сцени, крісла. У переповненій залі глядачів панувала особлива атмосфера, яку не можливо передати словами. Від першого акорду і до останньої пісні кожен виступ колективу супроводжувався щиримии оплесками присутніх, а на останніх концертних номерах глядачі аплодували стоячи.
Присутні на святі аплодисментами засвідчили свою вдячність солістці районного будинку культури Людмилі Синютіній, баяністу-віртуозу Сергію Гладуну та Івану Курдельчуку, який читав гуморески про працьовите і жартівливе українське село.

Відлунали останні мелодії пісень, але глядачі ще довго будуть з вдячністю згадувати це свято, яке їм подарував народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня».

Telegram Channel