Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині упіймали 12-річного злодія

Поліція Волині звертається до громадян із проханням відповідально ставитися до збереження свого майна, зокрема, перебуваючи у громадських місцях, в тому числі в транспорті, уважно стежити за своїми сумками, гаманцями та іншими цінностями.

Волинська поліція.

На Волині упіймали 12-річного злодія

Співробітники поліції Волині за минулу добу розкрили дев’ять крадіжок із помешкань громадян та торгівельних закладів. За усіма фактами викрадення майна тривають досудові розслідування

Зокрема, у Володимирі-Волинському оперативники встановили особу зловмисника, який через вікно проник до приміщення гуртівні та викрав товарно-матеріальні цінності на суму понад 2 тис. грн.. Ним виявився 19-річний місцевий житель.

Цього ж дня у Ковельському районі поліція викрила 12-річного хлопця у крадіжці із сільського магазину, а у селищі Стара Вижівка правоохоронці розкрили крадіжку з будинку 76-річної пенсіонерки.

Цього ж дня у Ковельському районі поліція викрила 12-річного хлопця у крадіжці із сільського магазину

Окрім цього, у Луцьку оперативники встановили причетність 36-річної лучанки до крадіжки із аптеки мобільного телефону «Xiaomi», та раніше судимого 36-річного місцевого жителя до викрадення двох мобільних телефонів – «Doogee» та «HTC».

За усіма фактами тривають досудові розслідування розпочаті за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліція Волині звертається до громадян із проханням відповідально ставитися до збереження свого майна, зокрема, перебуваючи у громадських місцях, в тому числі в транспорті, уважно стежити за своїми сумками, гаманцями та іншими цінностями, аби не стати жертвою злодіїв.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel