Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Під Луцькою міськрадою мітингують підприємці

Підприємців стверджують, що їх просять покинути ринок 1 серпня.

Волинські новини.

Під Луцькою міськрадою мітингують підприємці

Торговці та підприємці луцького ринку «Привіз» просять не закривати його, адже сотні людей втратять можливість заробітку, до того ж ринок важливий для жителів Привокзального району

 З їхніх слів, підприємців просять покинути ринок 1 серпня, адже там планують будувати торговий центр, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. Аби висловити власний протест, працівники ринку «Привоз» зібралися перед Луцькою міською радою.
Зі слів однієї із протестувальниць, для неї, не як для підприємця, а для людини, яка має три корови і щодня продає свіже молоко, закриття «Привозу» – критична у фінансовому плані ситуація.

Аби висловити власний протест, працівники ринку «Привоз» зібралися перед Луцькою міською радою.

«У мене три корови. Щодня я привожу продавати на ринок свіже молоко. Якщо закриють ринок, куди мені далі йти? Для тих, хто оформив підприємця, пропонують місця на Центральному та Завокзальному ринку, однак, ці ринки працюють лише до обіду. А «Привоз» – до вечора, тож люди, повертаючись з роботи, мають змогу щось купити», – каже жінка.
Раніше на засіданні позачергової сесії Луцької міської ради представники луцького ринку «Привіз», який перебуває у стадії ліквідації, просили не закривати ринок.

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини.
Telegram Channel