Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині блискавка підпалила стіну будинку

До гасіння було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 4 вонеборці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

На Рівненщині блискавка підпалила стіну будинку

Учора, 30 липня, о 18:57до Служби порятунку області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у Сарнах на вулиці Толстого

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста.По прибуттю за вказаною адресою вогнеборцями було встановлено, що внаслідок попадання блискавки у приватний, одноповерховий житловий будинок сталося загорання дерев'яної стіни.

На момент пожежі вогнеборці допомагали у сусідньому господарстві людям відкачувати воду із приватного домоволодіння, яких затопило через сильну зливу. Тому пожежу було ліквідовано у мінімально можливий термін і будинок врятовано. 

На гасіння пожежі рятувальники негайно подали водяний стол.

О 19:07 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:15 повністю ліквідувати. Вогнем пошкоджено 1 м.кв. стіни будинку, саме помешкання вдалося врятувати. Жертв та постраждалих серед людей через розряд блискавки не має. Варто відмітити, що на момент пожежі вогнеборці допомагали у сусідньому господарстві людям відкачувати воду із приватного домоволодіння, яких затопило через сильну зливу. Тому пожежу було ліквідовано у мінімально можливий термін і будинок врятовано. 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel