Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сайт Луцького НТУ визнали одним із сотні кращих в Україні

Рейтинг охоплює понад 12 тисяч університетів та навчальних закладів з усього світу, з них 320 закладів вищої освіти з України.

lutsk-ntu.com.ua

Сайт Луцького НТУ визнали одним із сотні кращих в Україні

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі

Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні, - повідомляють на «Освіта.ua».

У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, кількість завантажених на сайт файлів та інші показники.

Оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету, показники відвідуваності та дизайн сайтів до уваги не беруться.

Іншими словами, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету. Розробники зазначають, що при складанні рейтингу показники відвідуваності та дизайн сайтів до уваги не беруться.

Новий web-рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities складений з урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками у липні 2019 року.

Джерело: Офіційний сайт Луцького національного технічного університету.
Telegram Channel