Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волинь» втрачає очки у другому поспіль поєдинку на старті першості

Одне очко в двох поєдинках...

Фото: sport.ua

«Волинь» втрачає очки у другому поспіль поєдинку на старті першості

Цього разу лучани зіграли внічию з «Рухом»

«Рух» (Винники, Львівська область) – «Волинь» (Луцьк) – 1:1 (0:1 – Денис Кожанов, 3 хв. (з пенальті); 1:1 – Данііл Кондраков, 72 хв.).

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 2 тур. 4 серпня 2019 року. Львів. Стадіон «Скіф». 3000 глядачів. Головний суддя О. Деревінський.

На матч проти амбіційного «Руха» тренерський штаб «Волині» зробив декілька кадрових змін. А чергова версія західноукраїнського протистояння розпочалася зі стартової активності «хрестоносців», які зуміли заробити кутовий. Після його подачі Ростислав Волошинович завдавав удару з льоту, а політ м’яча перервала рука Ігоря Дуця. Арбітр зустрічі вказав на одинадцятиметрову позначку, а Денис Кожанов ідеально точно пробив у лівий від воротаря кут воріт. Роман Мисак дотягнувся до «кулястого», однак завадити йому потрапити у сітку не зумів – 0:1.

Після вдалого початку гри підопічні Андрія Тлумака віддали супернику контроль над м’ячем та змушені були зосередитися на збереженні позитивного результату.

Після вдалого початку гри підопічні Андрія Тлумака віддали супернику контроль над м’ячем та змушені були зосередитися на збереженні позитивного результату. Господарі поля могли зрівняти рахунок на 18-й хвилині, однак разом із Віталієм Недільком м’яч після удару Ростислава Русина облетів і дальню стійку воріт «Волині». У середині тайму хороша контратака вдалася уже нашій команді, однак під час її завершення Сіаваш Хагназарі не зумів з вигідної позиції поцілити у рамку. До завершення тайму наш захист успішно впорався із атакувальними потугами «Руха», тому на відпочинок волиняни пішли з мінімальною перевагою в рахунку.

На початку другого тайму наші футболісти мали супершанс подвоїти перевагу – протягом однієї атаки захисник «Руха» виніс м’яч зі «стрічки», а добивання Валерія Болденкова з льоту з кількох метрів полетіло вище воріт! Господарі ж зробили декілька замін, і це підсилило тиск на ворота Неділька. Першим дзвіночком став удар Даніїла Кондракова головою – м’яч пролетів прямісінько над поперечиною. А на 72-й хвилині «чорно-жовті» таки досягли свого. Русин ударом з-за меж карної зони з розвороту влучив у стійку, але на добиванні тут як тут був Кондраков – 1:1.

Господарі поля могли одразу ж виходити уперед, однак Володимир Заставний загальмував дуже перспективну контратаку «три в два». Ще один супермомент гравці «Руха» втратили на 78-й хвилині – Юрій Копина якимось дивом не записав своє прізвище у протокол на позначку «голи». У «Волині» на поле вийшли Віталій Пономар, а також молоді Назарій Богомаз та Артур Рябов. Нашій команді вдалося перехопити активність в атаці і створити декілька хороших гольових можливостей, однак удари Кожанова та Хагназарі були здобиччю Мисака. Наприкінці зустрічі «Рух» ледь не вирвав перемогу – Іван Брікнер потужним вистрілом ледь не підловив Неділька на далекому виході з воріт. А Кондраков якимось дивом не скористався «пожежею» у карній зоні «Волині» та відправив м’яч вище воріт.

Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию – 1:1. «Волинь» наступного тижня продовжить свій важкий календарний старт уже домашнім поєдинком та ще одним західноукраїнським «дербі» проти «Прикарпаття».

Telegram Channel