Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку стартував проєкт для професійної реалізації учасників АТО (ООС)

Всі учасники поспілкуються з потужними роботодавцями.

ФОТО: Волинський ОЦЗ

У Луцьку стартував проєкт для професійної реалізації учасників АТО (ООС)

6 серпня у Луцьку стартував триденний проєкт «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», який об’єднує демобілізованих учасників АТО з Волинської та Рівненської областей. Організатор події – Всеукраїнська громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО», співорганізатор та інформаційний партнер проєкту – Волинський обласний центр зайнятості

Проєкт передбачає створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів антитерористичної операції на Сході України, економічну адаптацію військовослужбовців, після участі в бойових діях, отримання практичних порад щодо професійної самореалізації.

Упродовж трьох днів військовослужбовці будуть спілкуватися з тренерами проєкту, відвідають мотивуючі лекції успішних ветеранів, де отримають багато корисної інформації.  

«Така ініціатива відбувається у Луцьку вперше. Ми, як центр зайнятості, безпосередньо долучені до проєкту, адже добре знаємо усіх хлопців, які звернулися до нас, і хочуть знайти роботу тут, вдома. Ми запросили їх сюди, аби разом попрацювати і зрозуміти: роботу знайти непросто, але реально. Однак важливо мати бажання, ніколи не опускати руки і бути впевненим у власних силах», – зазначив директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк.

Упродовж трьох днів військовослужбовці будуть спілкуватися з тренерами проєкту, відвідають мотивуючі лекції успішних ветеранів, де отримають багато корисної інформації. 8 серпня всі учасники поспілкуються з потужними роботодавцями, а також отримають необхідні знання для написання резюме, успішного проходження співбесіди і навіть спробують застосувати їх на практиці.

Як повідомив у коментарі Роман Романюк, із початку війни до служби зайнятості в області звернулися 4 334 демобілізованих учасники АТО ( ООС – авт). 1 260 осіб уже працевлаштували. З початку ж 2019 року на обліку в центрах зайнятості області перебували 627 демобілізованих учасників АТО, 134 з яких уже працевлаштовані, повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського ОЦЗ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel