Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівняни перемогли, а німці чомусь не приїхали…

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Рівненського міського спортивно-технічного клубу.

Клуб любителів спідвею

Рівняни перемогли, а німці чомусь не приїхали…

инулої неділі на Рівненському мототреку проведено змагання ІІ-го етапу Міжнародної спідвейної ліги «Speedway Friendship Cup». Нагадаємо, І-й етап змагань відбувся 12 травня у німецькому місті Діденберген

На Рівненському мототреку провели змагання ІІ-го етапу Міжнародної спідвейної ліги «Speedway Friendship Cup». Нагадаємо, І-й етап змагань відбувся 12 травня у німецькому місті Діденберген, йдеться на сайті Клубу любителів спідвею.

У Рівному за головний титул боролися провідні спідвеїсти з Чехії, Словаччини та України. А з командою з Німеччини розігралася справжня драма.

Ще у середу керівництво клубу з міста Діденберген підтвердило свій приїзд у повному складі до Рівного, замовчуючи (як виявилося пізніше) деякі неприємні моменти. По-перше під час чемпіонату Німеччини серед юніорів минулих вихідних два гонщики отримали травми. А ще один уже у вівторок несподівано заявив про завершення своєї спортивної кар'єри.

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Рівненського міського спортивно-технічного клубу.

Ще в п'ятницю планувався приїзд одного німецького спортсмена разом з менеджером клубу. А в складі команди мали з'явитися два польських та один український гонщик.Однак у суботу, 3 серпня, наставники команди оголосили про зняття зі змагань, чим шокували усіх членів Міжнародної ліги.

Таким чином замість німецького клубу у ІІ-му етапі Міжнародної ліги спідвею "SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP" стартувала ще одна українська команда в складі Дмитра Мостовика, Павла Бондарчука, Назара Ткачука і Назара Федорчука. 

Склади інших команд, регламент і розклад змагань залишилися без змін. Зокрема, Рівненський міський спортивно-технічний клуб представляли Станіслав Мельничук, Андрій Кобрін, Марко Левішин та Андрій Розалюк.

Відповідно до регламенту змагань господарі треку стартували у червоних нашоломниках, чехи - у синіх, словаки – білих.

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Рівненського міського спортивно-технічного клубу.

І на завершення про деякі приємні «родзинки», що їх підготували для вболівальників організатори і спонсори змагань.

Отож тисяча порцій пломбіру очікувала на юних вболівальників спідвею на мототреку. Скуштувати солодощі могли діти віком до 12-ти років. "Солодку" акцію для них організовував новий партнер рівненського спідвею - Національна виробнича компанія «ПОЛІПЛАСТ», яка спеціалізується на виробництві будівельних сумішей.

Ще один подарунок підготували юним вболівальникам Рівненська фабрика нетканих матеріалів: аніматор у вигляді неперевершеного котяти Феномена гуляв по трибунах мототреку.

А у перервах між заїздами стрибки з елементами фрістайлу демонстрував присутнім мотокросмен, чемпіон України зі спідвею 2017 року Назар Парницький.

Уболівапальників спідвею цього дня на Рівненському мототрекеу було дуже багато. Принаймні, вся вулиця Курчатова і прилеглі до неї під»їзди були заставлені приватними автівками. Але руху громадського транспорту це не заважало. Сприятливою була в цю пору і погода біля мототреку.

Telegram Channel