Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Веломандри Європою Богдана Ліпича у полі зору волинської преси

"Визнаю, що найцікавіше про подорож пишуть саме в газеті «Волинь-нова»".

ФОТО зі сторінки Богдана Ліпича у фейсбуці

Веломандри Європою Богдана Ліпича у полі зору волинської преси

«Найцікавіше про мою подорож пишуть саме в газеті «Волинь-нова». Цей комплімент — від веломандрівника Богдана Ліпича, за поїздкою якого по Європі ми стежимо

"Доки проходять веломандри Європою про мене в Україні охоче згадують в пресі. Більше 5 видань написали про цю авантюру. Увечері в наметі все перечитую. Знаю про статті, бо отримую сповіщення з моїм прізвищем від гугла, а ще іноді знайомі та друзі шлють скріни та фото газет з моєю пикою на перших шпальтах.

Визнаю, що найцікавіше про подорож пишуть саме в газеті «Волинь-нова». Вони дублюють мій блог, майже дослівно. І думаю, саме в такому вигляді він буде найцікавішим для читачів.

Подаю посилання нижче:
— Богдан Ліпич з Каменя-Каширського вирушив у велоподорож Європою - https://www.volyn.com.ua/…/131785-bohdan-lipych-z-kamenia-k…
- Наш земляк-веломандрівник Богдан Ліпич із Камінь-Каширщини вже добрався до Берліна — https://www.volyn.com.ua/…/132265-nash-zemliak-velomandrivn…
— «Я полюбив столицю Німеччини», – веломандрівник із Камінь-Каширщини
— https://www.volyn.com.ua/…/132740-ia-poliubyv-stolytsiu-nim…
— «Ми не «рускіє», ми різні з ними, ми окрема повноцінна нація» -
https://www.volyn.com.ua/…/132866-my-ne-ruskiie-my-rizni-z-…

 А найактивніші редактори/коректори отримають від мене сувенірчик із Європи...) Вперед!», — написав наш земляк у фейсбуці.

Перечитуючи свій блог (тепер у газеті), я помічаю, що там трапляються помилки((( Шкода, що не встигаю за цим встежити у дорозі... Тому буду радий будь-якому повідомленню у приват із підказками, де я допустив помилочку. Як казав один відомий чувак: «Давайте зробимо це разом!» 

А найактивніші редактори/коректори отримають від мене сувенірчик із Європи...) Вперед!», — написав наш земляк у фейсбуці."

А щойно на запитання у вайбері Богдан Ліпич відповів, що вже у Парижі. Власне, у місті, куди і лежав шлях волинянина.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel