Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Юрій Вернидуб переконаний, що «Динамо» пройде «Брюгге», якщо зіграє в «нахабний футбол»

До речі, Вернидуб досі без роботи...

Фото: ФК "Зоря"

Юрій Вернидуб переконаний, що «Динамо» пройде «Брюгге», якщо зіграє в «нахабний футбол»

Відступати киянам справді нікуди...

Колишній головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб висловив думку, що "Динамо" здатне пройти бельгійський "Брюгге" у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. 

Слова Вернидуба наводить сайт "Сегодня", повідомляє УНІАН.

"На мій погляд, нічого страшного не сталося навіть після того, як вони програли дві гри поспіль: "Брюгге" на виїзді і "Шахтарю" в чемпіонаті. Зараз для тренерського штабу "Динамо" найважливіше – повернути психологічний стан футболістів у правильне русло, пояснити їм, що відступати нікуди. "Динамо" повинне зіграти не просто в атакуючий футбол, а в нахабний футбол, в хорошому сенсі цього слова, який змусить "Брюгге" почувати себе некомфортно й помилятися.

"Динамо" повинне зіграти не просто в атакуючий футбол, а в нахабний футбол, в хорошому сенсі цього слова, який змусить "Брюгге" почувати себе некомфортно й помилятися.

Але при цьому необхідно врахувати і свої помилки, які були допущені в попередніх матчах. Така кількість браку в передачах, така кількість втрат у центрі поля взагалі не властиві для "Динамо". Вони можуть грати набагато краще".

Вернидуб підкреслив, що київська команда зобов'язана виконати завдання виходу в груповий етап:

"Так, програли "Шахтарю", але чемпіонат тільки розпочався, і з "Шахтарем" зустрінуться ще не раз. Але головне зараз – потрапити в груповий етап ЛЧ. Тоді критики стихнуть, і хлопцям стане набагато простіше і спокійніше. А я впевнений, що завдання виходу в групу динамівці не тільки можуть, а просто зобов'язані вирішити. Вони прекрасно розуміють, що далі відступати нікуди".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Брюгге" пройде сьогодні, 13 серпня, на "Олімпійському". Початок зустрічі - о 20.30. У прямому ефірі гру покаже телеканал "2+2".

Telegram Channel