Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Велосипедист із діагнозом ДЦП набиває синці, але не здається

Руслана Сергіївна Рубіновська власним прикладом навчає Вову вірити в свої сили, терпляче долати труднощі.

Фото з фейсбука Руслани Рубіновської

Велосипедист із діагнозом ДЦП набиває синці, але не здається

Зателефонувала до редакції мама 11-річного Володі Рубіновського з Ковеля, похвалилася гарною новиною: син освоїв спеціальний велосипед, самостійно спроможний стояти майже 20 хвилин і пройти може майже через усю кімнату. Для дитини з дуже важкою формою захворювання —вражаючі успіхи. Але хлопчик мріє про більше

Руслана Сергіївна Рубіновська власним прикладом навчає Вову вірити в свої сили, терпляче долати труднощі. Їй, багатодітній матері-героїні, яка самотужки дбає про родину, довелося багато пережити: рятувати молодшого, ждати з війни старшого сина, вболівати за всіх, бо який палець не вріж —болить однаково. Але доля Володі, якого 4 роки тому лікарі вважали безнадійним пацієнтом, хвилює особливо.

 

Можна уявити, скільки зусиль витратила жінка, збираючи кошти на 8 курсів реабілітації у Міжнародній клініці відновного лікування у Трускавці. Але це дало результат, як і болючі процедури, вправи, спеціальна гімнастика вдома.

Руслана Сергіївна Рубіновська власним прикладом навчає Вову вірити в свої сили, терпляче долати труднощі.

 

- Як я радію, коли Володя катається у дворі! Хоч і синці набиває мій велосипедист, але не здається --розповідала Руслана Сергіївна. --Я розумію, що нам не можна зупинятися на півдорозі. У сина є шанс на повноцінне життя. А для цього потрібно продовжувати лікування у клініці професора Козявкіна. Черговий курс планували на вересень, але і за попередній ще не виплатила кредит. Самотужки не справлюся, та вірю, що Бог і небайдужі люди не залишать нас наодинці з бідою.

Перерахувати гроші на лікування Володі можна на картку: ПриватБанк 4149499124392000, Руслана Сергіївна Рубіновська. Тел.0965997923


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel