Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
А вам слабо – перепливти Світязь?!

Ні дня без втілення своєї мрії.

Фото з Фейсбуку Олега Артюха.

А вам слабо – перепливти Світязь?!

Спостерігаючи за насиченими подорожами і екстремальним способом життя свого однокласника Олега Артюха, щоразу не перестаю дивуватися: це треба насправді так любити цей світ, щоб встигати підкорювати вершини, милуватися краєм світу десь у Чилі, знайомитися з племенами у Танзанії, проїхатися дорогою смерті у Болівії, пробігати марафони і перепливати водойми в Туреччинні, Італії, США, Україні...

Світлини, які викладає Олег у своїй стрічці Фейсбук, не просто красиві, а розповідають про те, що звичайний сільський хлопчина з Кримного Старовижівського району ні дня не проживає без втілення своєї мрії. І від того щасливий. У Києві він спеціалізується на розробці та підтримці платформи для забезпечення комп’ютеризованих ігор. Захоплюється професійним фото та подорожами, плаванням та бігом, володіє кількома іноземними мовами. У липні взяв участь у запливі через протоку Босфор у Стамбулі та подолав шестикілометрову дистанцію за 1 годину і 27 хвилин. А нещодавно Олег вирішив перепливти озеро Світязь.

А нещодавно Олег вирішив перепливти озеро Світязь.

«Якось сидів я в Дніпрі перед напівмарафоном і думав: «А що ж таке ще цікаве вчверити, щоб було і нелегко, і оригінально, і приємно одночасно? І придумав, що для цього потрібно перепливти озеро Світязь в довжину. Новини кажуть, що воно обміліло на десятки метрів. От вирішили перевірити. Від ідеї до реалізації – 2,5 місяці. Сьогодні якраз і реалізували. Дякую чудовій компанії напарників і напарниць Sasha Bondarenko та Olesia Shedlovska, Maryna Khromykh за допомогу в організації, ну і, звісно, клубу DIVE IT та Sergii Boiko за те, що берегли нас у воді. Було – круто», – пише Олег у Фейсбуці.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel