Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Проконтролювали підготовку шкіл Іваничівщини до новго навчального року

Розгянуто питання  підготовки матеріально – технічної бази  закладів освіти.

Іваничівська РДА

Проконтролювали підготовку шкіл Іваничівщини до новго навчального року

16 серпня 2019 року на базі КЗ «Іваничівський БДЮТ» відбулась нарада керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти за участю в.о. начальника відділу освіти на молоді Жанни Кеби, директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Григорія Диконюка, завідувача районним методичним центром Ніни Богун

У нараді також взяли участь начальник архівного відділу Людмила Потапчук, працівники Іваничівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби – Олена Вакулюк та Ольга Матіяш.

Розгянуто питання  підготовки матеріально – технічної бази  закладів освіти району до початку нового 2019/2-2020 н.р. та роботи в осінньо-зимовий період; фінансування закладів та установ освіти; архівування, зберігання, знищення документів, застосування окремих положень Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти; актуальні питання здійснення державного нагляду управлінням Держпродспоживслужби тощо.

Розгянуто питання  підготовки матеріально – технічної бази  закладів освіти району до початку нового 2019/2-2020 н.р. та роботи в осінньо-зимовий період; фінансування закладів та установ освіти; архівування, зберігання, знищення документів, застосування окремих положень Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти; актуальні питання здійснення державного нагляду управлінням Держпродспоживслужби, впровадження операторами ринку на потужностях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР); організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в закладах освіти; організованого початку 2019-2020 н.р. (організація освітнього процесу, харчування, підвезення, забезпечення підручниками здобувачів освіти), проведення серпневої конференції педагогічних працівників та інструктивно-методичних нарад, першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», конкурсу «Шкільна бібліотека – 2020» та інших очно-заочних конкурсів, тощо.

Джерело: Іваничівська РДА
Telegram Channel